ARA LLEGIM
Llegim 03/04/2013

Gallimard celebra els 70 anys d''El petit príncep'

L'editorial francesa publica diversos llibres relacionats amb el petit aviador creat per Saint-Exupéry

Efe
1 min

ParísL'editorial francesa Gallimard, que va fer possible que 'El petit príncep' d'Antoine Saint-Exupéry veiés la llum, celebra amb diversos actes el 70 aniversari de la primera publicació d'aquesta obra, que es remunta al 13 d'abril del 1943.

Gallimard no va poder publicar el llibre a França fins a l'alliberament, el 1946, tres anys després que sortís a Nova York en francès i en anglès. Des de principis d'any, l'editorial està fent publicacions relacionades amb 'El petit príncep', com el llançament d'un llibre animat o d'una novel·la gràfica signada per Joann Sfar, adaptada als dispositius informàtics tàctils. En els propers dies es llançarà una biografia de Saint-Exupéry, obra de Virgil Tanase, i una versió en còmic del llibre.

A més, aviat arribarà a les llibreries una edició del llibre amb la portada de Paul Bonnet, la mateixa que es va publicar en format de luxe el 1951. També es prepara una edició universitària, que comprèn l'obra íntegra i un repàs de les seves diferents publicacions, amb documents inèdits, dibuixos signats i nombrosos testimonis sobre el llibre.

stats