ARA Llegim
Llegim 17/10/2012

'El tiempo entre costuras', de María Dueñas, el llibre més prestat a les biblioteques barcelonines

El segon lloc del rànquing de juliol, agost i setembre és per a 'El prisionero del cielo', de Carlos Ruiz Zafón. El tercer, per a 'Jo confesso', de Jaume Cabré

Ara / Acn
1 min
Coberta del llibre de María Dueñas

Barcelona'Jo confesso' ha entrat a la llista de les novel·les mes prestades a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, entre els mesos de juliol i setembre. En primera i segona posició del rànquing hi ha dos títols ja consolidats entre els més llegits: 'El tiempo entre costuras', de María Dueñas, i 'El prisionero del cielo', de Carlos Ruiz Zafón. La trilogia 'Els jocs de la fam', de Suzanne Collins, domina els tres primers llocs en la llista de les novel·les juvenils més prestades a les 210 biblioteques municipals i 9 bibliobusos de la demarcació de Barcelona. Pel que fa als còmics, els més sol·licitats són, per aquest ordre, 'Death Note', de Tsugumi Ohba, 'The Gentleman Alliance', d'Arina Tanemura, i '20th Century Boys', de Naoki Urasawa.

Les sèries encapçalen el rànquing dels audiovisuals. Així, les primeres temporades de 'Perdidos' i 'Los Tudor' ocupen la primera i segona posició de la llista, seguides de la pel·lícula d'animació 'Rango'.

Finalment, pel que fa als discos més prestats a les biblioteques hi ha 'Jazz On Film - Film Noir', '100 Greatest Musicals' i el darrer disc dels Manel, '10 milles per veure una bona armadura'.

stats