Novetat editorial
Llegim 26/02/2015

Arriba 'Homes sense dones', el nou llibre de relats de Murakami

El japonès diu que el sentiment que ha volgut transmetre en aquest nou llibre és "l'aïllament". Serà publicat el dia 5 de març per Empúries i Tusquets

Efe
1 min
'Homes sense dones', de Murakami

BarcelonaL'escriptor japonès Haruki Murakami torna als taulells de novetats amb 'Homes sense dones' (Empúries / Tusquets), recull de set relats sobre la solitud que provoquen les relacions afectives, ja sigui abans o després que els homes d'aquestes històries estimin a aquestes dones que ja no són amb ells.

Els relats, que arriben un any i mig després d''El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge' presenten a homes perseguits pels fantasmes del passat després d'una ruptura, que estimen de manera no corresposta o fins i tot que desconeixen encara els mecanismes de l'afecte i del sexe. Tot i que el protagonisme recaigui en els personatges masculins, les dones són les veritables conductores dels relats. L'empremta que deixen en aquests homes despoblats marca el ritme d'aquestes històries sobre l'abandonament que pot produir l'amor.

"El que vull transmetre en aquest volum és, en una paraula, l'aïllament, i el que aquest implica emocionalment", ha declarat Murakami recentment a la revista New Yorker.

stats