Literatura
Llegim 27/02/2012

La Fundació Lluís Carulla i la Fundació Baleària promouran els clàssics medievals

Després de signar un conveni de col·laboració, les dues fundacions ja preparen el primer acte conjunt, que es durà a terme al Centre Cultural Es Polvorí, d'Eivissa

Ara
1 min
Carles Duarte, de la Fundació Lluís Carulla, i Ricard Pérez Ivars, de la Fundació Baleària

BarcelonaLa Fundació Lluís Carulla i la Fundació Baleària han subscrit un conveni de col·laboració per tal de realitzar conjuntament accions de promoció cultural, especialment en l'àmbit de la difusió dels clàssics medievals catalans. Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla, i Ricard Pérez Ivars, gerent de la Fundació Baleària, van signar l'acord a la seu social de la Fundació Lluís Carulla, a Barcelona.

La primera concreció del conveni serà la realització d'unes jornades al Centre Cultural Es Polvorí, d'Eivissa, gestionat per la Fundació Baleària, per tal de presentar-hi la plataforma Amics d'Els Clàssics i els quatre primers volums de la col·lecció Tast de Clàssics, d'Editorial Barcino, segell editorial de la Fundació Lluís Carulla.

Es preveu que el dia 12 de maig es presentin a Es Polvorí 'Una tria', d'Ausiàs March, i 'Jesús i les dones', d'Isabel de Villena, amb la participació dels autors d'aquestes adaptacions al llenguatge modern, Josep Piera i Marta Pessarrodona, respectivament. L'altre acte serà el 26 de maig, en què es presentaran 'Poesia', de Jordi de Sant Jordi, en versió de Carles Duarte, i 'El somni', de Bernat Metge, en versió d'Alba Dedeu. L'acte anirà a càrrec de Carles Duarte i d'Isidor Marí. Les jornades comptaran amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Eivissencs.

stats