Sant Jordi 2014
Llegim 22/04/2014

Andreu Buenafuente, Vicenç Pagès Jordà i The New Raemon tampoc signaran llibres a la Fnac per Sant Jordi en suport a la vaga de treballadors

Ja són una quinzena els autors que s'han sumat a la campanya #NosignisALFNAC. Els treballadors faran vaga aquest 23 d'abril per denunciar la precarietat laboral de la majoria de la plantilla. Denuncien que el 60% dels contractes laborals són 'minijobs'

Ara
2 min
FNAC Triangle

BarcelonaSuport creixent dels escriptors catalans a la vaga que els treballadors de la Fnac El Triangle han convocat per al dia de Sant Jordi. Almenys una quinzena s'han sumat a la campanya #NoSignisAlFNAC i ja han expressat a través dels seus comptes de Twitter la seva intenció de no signar llibres en aquest recinte el dimecres 23 d'abril. Ahir ho van fer Antonio Baños, Toni Albà, Dani el Rojo, Roc Casagran, Marta Pérez Sierra, Jair Dominguez, Carmen Amoraga, Jaume Barberà, Pep Bras i Eduard Voltas. Avui s'han sumat Andreu Buenafuente, Vicenç Pagès Jordà, Pedro García Aguado, el Modernet de Merda, Ramón Rodríguez - The New Raemon- i Pau Farràs.

La vaga convocada pels treballadors ha recollit un suport destacable de personatges de l'àmbit públic a través de les xarxes socials. La majoria s'han expressat a Twitter amb l'etiqueta #NoSignisAlFNAC.

  • La portaveu de la PAH, Ada Colau, ha penjat un vídeo a YouTube en suport a la iniciativa:
  • El cantautor de Xàtiva Feliu Ventura ha animat els autors a no signar els seus llibres al recinte:
  • La CUP també s'ha sumat a la campanya a favor dels treballadors a través d'un vídeo a YouTube del seu diputat al Parlament David Fernàndez:

Els treballadors faran vaga aquest 23 d'abril per denunciar la precarietat laboral de la majoria de la plantilla. Denuncien que el 60% dels contractes laborals són 'minijobs'. A més, la multinacional francesa especialitzada en llibres, discos, DVD i tecnologia pretén deixar de pagar el 50% de l'assegurança mèdica dels treballadors: com que forma part de la retribució en espècies, representa una baixada salarial del 15%.

stats