ARA Llegim
Llegim 21/09/2012

Enric Casasses i Pilarín Bayés inauguren la Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern

La 61a edició se celebra al passeig de Gràcia del 21 de setembre al 7 d'octubre, i ret homenatge a Antoni Tàpies

Ara / Acn
1 min
Enric Casasses i Pilarín Bayés

BarcelonaEl poeta Enric Casasses, escriptor homenatjat i pregoner, i la il·lustradora Pilarín Bayés, autora del cartell, han inaugurat aquest divendres la 61a edició de la Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern. La fira ocuparà 600 metres del passeig de Gràcia del 21 de setembre al 7 d'octubre, i aquest any vol retre un especial homenatge a la figura del pintor Antoni Tàpies amb l'exposició 'Tàpies amic dels llibres', que relaciona l'artista amb el món literari. Es mostraran una cinquantena de llibres, alguns cartells i fotografies del desaparegut artista.

Malgrat la conjuntura econòmica del moment, la fira manté el mateix nombre d'expositors que en anys anteriors i ofereix uns 100.000 exemplars a un preu que oscil·la entre 1 i 10.000 euros, segons ha explicat Albert Obradors, president de la Fira i del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya.

Els organitzadors esperen la visita de més de 500.000 persones i que d'aquestes unes 40.000 comprin algun llibre. La facturació de la fira representa un 20% de la facturació de tot l'any.

stats