Literatura
Llegim 13/05/2014

Tres i Quatre publica la 'nova' obra completa de Vicent Andrés Estellés

El projecte, dirigit per Josep Murgades i Vicent Salvador, comptarà amb estudis introductoris en cada volum. Els llibres del poeta estaran reordenats cronològicament

Ara
1 min

BarcelonaL'editorial Tres i Quatre publica el primer volum dedicat a l'obra del poeta Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924–València, 1993). Segons ha informat aquest dimarts en un comunicat, l'editorial feia vuit anys que "tenia la intenció de publicar una obra crítica, i definitiva, de Vicent Andrés Estellés, dirigida per filòlegs però adreçada al gran públic".

Els directors del projecte 'Obra completa', que no finalitzarà fins d'aquí 15 anys, són els professors Josep Murgades i Vicent Salvador, i el curador d'aquest primer volum i autor de l'estudi introductori, el professor Ferran Carbó.

'Obra Completa' es centrarà en fer tres aportacions concretes: un estudi introductori dels poemes de Vicent Andrés Estellés, una reordenació cronològica dels llibres del poeta i, finalment, un treball filològic dels poemes. Amb tot, es persegueix "proposar la versió de cada poema més fidel a l'escriptor".

stats