Sector editorial
Llegim 27/06/2012

Moll reprèn la publicació de novetats

L'octubre del 2011 es va saber que l'editorial Moll entrava en concurs de creditors. El primer llibre de la nova etapa és 'Col·lecció particular', d'Esperança Camps

Ara
1 min
Detall de la coberta

BarcelonaL'octubre del 2011 es va saber que Moll –una de les editorials més antigues dels Països Catalans– entrava en concurs de creditors. A principis del març d'aquest 2012 l'editorial mallorquina va engegar el Cercle d'Amics de l'Editorial Moll, una campanya de recaptació de socis que hauria de proporcionar recursos econòmics estables que "permetessin superar les fluctuacions normals del mercat, especialment en temps de crisi com l'actual". El Cercle d'Amics ha començat a donar els seus fruits: vuit mesos després que aparegués l'últim llibre de l'editorial, acaba de publicar la novel·la 'Col·lecció particular', d'Esperança Camps.

El llibre apareix a la col·lecció 'Les Illes d'Or', inactiva des del 2003, amb la voluntat de simbolitzar el renaixement de l'empresa: va ser a 'Les Illes d'Or' que va ser publicat l'any 1934 el primer llibre de Moll.

stats