Sector editorial
Llegim 25/05/2012

Bromera presenta un ERO temporal que afectarà part de les empreses del grup

Joan Llinares, fins ara Director Gerent de Bromera, deixa el càrrec i Josep Gregori, fundador de Bromera, reprèn la direcció

Acn
1 min

BarcelonaEl Grup Bromera, format per Edicions Bromera, Algar i Animallibres, ha anunciat aquest divendres un ERO temporal per poder fer sostenible el seu projecte editorial des del punt de vista econòmic. Un ERO que que afectarà durant un any a una part de les empreses que formen part del grup. Així mateix, també ha anunciat a través d'un comunicat que Joan Llinares, fins fa poc Director Gerent de Bromera, deixa el seu càrrec per emprendre projectes personals i a partir d'ara Josep Gregori, fundador de Bromera, reprèn la direcció del grup, com a gerent i com a responsable de publicacions.

El Grup Bromera ha citat com a causes de l'actual situació del grup la disminució de la venda d'exemplars a l'estat degut també a "les restriccions de les diverses administracions en l'adquisició de fons bibliogràfics"; així com la disminució generalitzada de la prescripció escolar de llibres de lectura, els efectes de la fallida de l'Arc de Berà i Moll (distribuïdores de Bromera a Catalunya i a les Illes respectivament) i la "dràstica reducció de les ajudes públiques a la producció editorial".

Així mateix, el Grup ha anunciat que per ajustar-se a les noves exigències del mercat tirarà endavant mesures estructurals, estratègiques i de publicacions.

stats