ARA Llegim
Llegim 27/01/2014

Els productes eròtics de 'Cinquanta ombres d'en Grey' arriben a les farmàcies

Per Reva Health, la firma catalana que els comercialitza, "la lectura de la trilogia ha despertat la curiositat de moltes dones sobre aquests productes i ha portat moltes parelles a ampliar els seus hàbits sexuals"

Efe
2 min

BarcelonaLes farmàcies espanyoles han començat a vendre els productes eròtics descrits a la novel·la 'Cinquanta ombres d'en Grey', que ha llançat una gamma de joguines i objectes per gaudir del sexe emulant els protagonistes de la trilogia escrita per la britànica E.L. James.

Lubricants, boles xineses, antifaços, minivibradors, anells 'love' i olis aromàtics per a massatges i per a bany són alguns dels productes de la novel·la que han començat a vendre's a Espanya, produïts per l'empresa anglesa 'Lovehoney' i comercialitzats a través de la firma catalana Reva Health, que té la seu a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Els objectes que apareixen al llibre −el més venut a Espanya el 2013, amb més de tres milions d'exemplars− s'han reproduït amb les aromes i textures que descriu el protagonista de la novel·la.

Segons ha explicat el director de mercadotècnia de Reva Health, Toni Trobat, "la lectura de la trilogia ha despertat la curiositat de moltes dones sobre aquests productes i ha portat moltes parelles a ampliar els seus hàbits sexuals". "Volem facilitar-los l'oportunitat d'utilitzar productes de qualitat que, a més, poden adquirir-los a la seva farmàcia habitual", ha assenyalat Trobat, que explica que, els últims anys, les farmàcies espanyoles han anat incorporant en les seves prestatgeries aquests articles "pensats per augmentar el benestar sexual".

La firma que ha obtingut la llicència per fabricar els productes oficials de 'Cinquanta ombres d'en Grey', el minorista de joguines 'Lovehoney', ha destacat que els productes han estat dissenyats "per estimular els sentits de la parella i intensificar els jocs íntims, sempre amb la cuidada combinació de romanticisme i joc eròtic que recrea l'atmosfera dels tres llibres".

Provar joguines eròtiques

Abans de dissenyar els productes, 'Lovehoney' va fer una enquesta entre 2.500 persones al Regne Unit que van revelar que a més d'una cinquena part dels enquestats (21%) els encantaria provar joguines eròtiques, sempre que la seva parella hi estigués d'acord, i que per a una de cada sis persones (16%) ja formen part de la seva rutina sexual.

Un 3% dels participants a l'enquesta va manifestar desitjos de provar-ho, però no ho fa perquè pensa que a la seva parella no li agradaria, mentre que dues terceres parts de les parelles han usat, en ocasions, una bena per als ulls quan fan l'amor.

La mateixa enquesta va posar de manifest que els articles més populars per estimular les relacions són els olis i lubricants, els llaços, les manilles i els antifaços, aquests últims, usats per un 65% dels enquestats. I una altra dada curiosa que va revelar l'enquesta és que gairebé quatre de cada deu parelles (39%) va admetre que fa servir objectes domèstics quotidians com a accessoris sexuals (corbates, raspalls de dents elèctrics, etc).

stats