Novetat editorial
Llegim 30/04/2013

Empúries publica 'Inferno', la nova novel·la de Dan Brown

El llibre arriba el dia 16 de maig, quatre anys després d''El símbol perdut'. En català, Brown ha venut més de 300.000 exemplars de les seves novel·les. La més popular és, encara ara, 'El codi Da Vinci'

Ara
1 min

BarcelonaEn els seus 'bestsellers' internacionals 'El codi Da Vinci' i 'El símbol perdut', Dan Brown hi barrejava història, art, codis i símbols. 'Inferno' (Empúries/Planeta), ambientada al cor d'Itàlia, recupera el personatge de Robert Langdon, catedràtic de simbologia de Harvard. En aquest cas es veu arrossegat a un món terrorífic al voltant d'una de les obres mestres de la literatura més importants i misterioses de la història: l'Infern de Dante.

Amb aquest teló de fons, Langdon s'enfronta a un adversari esgarrifós i ha de bregar amb una enginyosa endevinalla en un escenari d'art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista. A partir de l'obscur poema èpic de Dante, Langdon, en una cursa contra rellotge, cerca respostes i persones de confiança abans que el món canviï irrevocablement.

Dan Brown és autor dels bestsellers internacionals 'El símbol perdut' (Empúries, 2009) i 'El codi Da Vinci' (Empúries, 2004), novel·la de la qual s'han venut 81 milions d'exemplars, que ha estat traduïda a 51 llengües i és un dels deu llibres més llegits al món. D'altra banda, 'El símbol perdut' va vendre prop de 30 milions d'exemplars arreu del món i va ser traduït a 48 llengües. A Catalunya, la saga de Robert Langdon, publicada per Editorial Empúries, ha venut més de 300.000 exemplars.

stats