ARA LLEGIM
Llegim 13/09/2012

Les converses literàries a Formentor es fixen en els grans personatges literaris

Del 14 al 16 de setembre, escriptors com Fernando Savater, Ana María Moix i Manuel Vicent comentaran algunes de les grans invencions literàries de la història, com Madame Bovary, Ulisses i el capità Ahab. Hi haurà també un homenatge a Antoni Maria Alcover

Ara / Efe
1 min
El cap d'Ulisses, transformat en escultura

PalmaLa cinquena edició de les 'Converses literàries a Formentor 2012', que durarà tres dies (14, 15 i 16 de setembre), tindrà com a eix conductor els grans personatges de la literatura. La trobada, en què participaran durant tres dies autors, crítics, agents literaris i editors, ha sigut promoguda pel Govern Balear, la Fundació Santillana i el Grup Barceló.

Han confirmat la seva assistència a un conjunt de taules rodones, entre altres, Manuel Vicent, Fernando Savater, Carlos García Gual o Ana María Moix. 'Disturbis familiars: d'Èdip a Hamlet', 'Grans dames i 'femme fatales': Helena de Troia, Madame Bovary, Anna Karenina' o 'Nàufrags i navegants: Ulisses, Jonàs, el capità Ahab' seran algunes de les taules rodones en què participaran. A més, hi haurà un homenatge a Antoni Maria Alcover.

Paral·lelament, representants d'algunes de les principals editorials es reuniran per compartir idees i projectes.

stats