ARA LLEGIM
Llegim 26/02/2015

Baulenas, Simó, Moner i Cervera, apostes de Sant Jordi de Bromera

El director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló, destaca que tenen en comú "una narrativa poderosa, universal" amb grans personatges protagonistes

Europa Press
1 min
Els autors del Sant Jordi 2015 de Bromera

Barcelona'L'amant de Picasso', d'Isabel-Clara Simó, 'La vostra Anita', de Lluís-Anton Baulenas, 'La música dels camaleons', de Jordi Cervera i 'El retorn de l'Hongarès', d'Anna Moner, són algunes de les apostes de l'editorial Bromera per a Sant Jordi. El director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló, ha assegurat que les apostes de l'editorial són una combinació d'autors consagrats al costat d'altres joves amb una gran projecció.

Ha assegurat que les quatre novel·les presentades aquest dimecres a Barcelona tenen en comú "una narrativa poderosa, universal" amb grans personatges protagonistes, als quals ha sumat l'obra 'Ordres sagrades', de John Banville, escrita sota el pseudònim de Benjamin Black.

De Picasso a un franctirador dels Mossos

L'obra d'Isabel-Clara Simó 'L'amant de Picasso' gira al voltant de Fernande Oliver, personatge clau en la vida de l'artista; 'La vostra Anita', de Baulenas aborda les segones oportunitats, i té com a punt de partida la narració que va ser adaptada al cinema per Ventura Pons amb el títol 'Anita no perd el tren', i 'La música dels camaleons', de Jordi Cervera, tracta sobre una fosca trama criminal i està protagonitzada per un franctirador dels Mossos.

'El retorn de l'Hongarès', d'Anna Moner, amb el qual va aconseguir el Premi de Narrativa Alfons el Magnànim, alterna el final de segle XIX i l'actualitat per resoldre un crim.

stats