AVANÇAMENT
Llegim 29/11/2011

Aquest dimecres, l'ARA Llegim rememora batalletes de la història del Barça

El reportatge d'obertura del suplement està dedicat al llibre 'Quan no perdíem mai'. També hi trobareu una entrevista amb David Cirici i una crítica d''El temps és un cabró', de Jennifer Egan

Ara
1 min

BarcelonaQuan no perdíem mai (Alfaguara) presenta quinze narracions escrites per autors de la talla d'Enrique Vila-Matas, Màrius Serra, Ramon Solsona, Vicenç Villatoro o Jordi Puntí. Cada firma treu a la llum un record de la seva relació amb la història del Barça. L'ARA Llegim dedica la seva doble pàgina d'obertura a aquests escriptors que han explicat les anècdotes que comparteixen amb el Futbol Club Barcelona.

Només passar full, trobareu una entrevista amb David Cirici, que a finals de setembre va guanyar el premi Prudenci Bertrana per una novel·la inspirada en el cas Millet. Aquest dimecres, el Llibre de la Setmana serà El temps és un cabró, de Jennifer Egan, que anirà seguit de les crítiques d'Anys de prosperitat de Chan Koonchung i Memorias de antes del exilio de Felix F. Yusúpov, entre d'altres. Com sempre, l'ARA Llegim comptarà amb les opinions d'Eva Piquer, Ignasi Aragay, Cristian Segura, Andreu Gomila i Àlex Gutiérrez.

stats