AVANÇAMENT
Llegim 13/12/2011

Demà a l'ARA Llegim tracta la mala salut de ferro del llibre català

Pararem atenció a les declaracions del president del Gremi d'Editors i dedicarem unes línies a José Manuel Blecua, director de la Real Academia i darrer premi Atlàntida

Ara
1 min

BarcelonaAquest dimecres l'ARA Llegim dedica el seu reportatge d'obertura a desgranar la situació actual del sector editorial català, que tot i haver superat el 2011 amb penes i treballs resisteix als entrebancs del panorama. El president del Gremi d'Editors, Xavier Mallafré, fa un diagnòstic de l'estat de la qüestió. També dedicarem unes línies a José Manuel Blecua, director de la Real Academia Española i guanyador de l'Atlàntida, el guardó que cada any concedeix el Gremi d'Editors.

Hannah Arendt ocupa l'espai d'El Llibre de la Setmana amb el seu assaig Sobre la violència, reeditat enguany per l'editorial Angle i ressenyat per la col·laboradora habitual de l'ARA Llegim Marta Pessarrodona. A més, comptarem amb les crítiques de L'arnès del cavaller, de Martí de Riquer; L'hivern del comissari Ricciardi, de Maurizio de Giovanni; Suite Barcelona, de Jordi Carrió, i El dia abans de la felicitat, d'Erri de Luca. Com cada dimecres, l'ARA Llegim ofereix una secció d'opinió amb les firmes d'Ignasi Aragay, Eva Piquer, Cristian Segura, Andreu Gomila i Àlex Gutiérrez.

stats