ARA Llegim
ARA
Barcelona

RBA becarà cinc alumnes de l'Ateneu Barcelonès

Les ajudes seran concedides en sorteig públic el 19 de desembre. Són per al curs "De Edgar Allan Poe a Kurt Wallander: Historia y análisis del género negrocriminal", que impartirà Paco Camarasa de gener a març de 2015

L'editorial RBA vol potenciar la seva aposta pel gènere negre més enllà del seu catàleg –on té dues col·leccions especialitzades en el gènere–: és per aquest motiu que col·laborarà amb l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès per a la formació de nous escriptors subvencionant cinc beques per al curs "De Edgar Allan Poe a Kurt Wallander: Historia y análisis del género negrocriminal", que impartirà Paco Camarasa de gener a març de 2015.

Les beques seran concedides en sorteig públic, que tindrà lloc el 19 de desembre a les 12h a la seu de l'Escola d'Escriptura. Per optar a les beques cal inscriure's enviant un correu electrònic a l'Escola d'Escriptura (secretaria@campusdescriptura.com), amb les següents dades: nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon de contacte (a l'assumpte del missatge cal fer constar "Beques RBA 2015"). El període d'inscripció s'obre l'1 desembre i finalitza el 18 de desembre.