Novetat editorial
Llegim 20/12/2016

Xavier Bosch explorarà el poder de l'amistat a 'Nosaltres dos'

La nova novel·la del periodista i escriptor es publicarà el 15 de març a Columna

Ara
1 min
Coberta de 'Nosaltres dos', de Xavier Bosch

Barcelona"És possible l'amistat entre un home i una dona?". Aquesta és una de les preguntes que s'ha fet Xavier Bosch per escriure la seva propera novel·la, 'Nosaltres dos', que Columna publicarà el 15 de març en català (la versió castellana apareixerà a Planeta el mateix dia). 'Nosaltres dos' segueix la relació de dos amics, en Kim i la Laura, al llarg de més de 30 anys, des del moment que es coneixen a la facultat fins a la seva maduresa.

"Vaig començar a escriure 'Nosaltres dos' quan es va morir el meu amic de l’ànima –comenta l'autor–. Va ser aleshores quan vaig necessitar escriure una novel·la sobre l’amistat, sobre la màgia dels seus lligams invisibles. El llibre sorgeix, per tant, d’aquest sentiment contradictori de ràbia i d’orgull, de pensar que mai més parlaràs amb l’amic que més estimes, però, alhora, de viure obsessionat pel record dels bons moments".

Periodista i escriptor, Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 21 de juliol del 1967. És autor de la trilogia de novel·les del periodista investigador Dani Santana: 'Se sabrà tot' (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut del 2010), 'Homes d’honor' (2012) i 'Eufòria' (2014), totes tres publicades a Proa. L’any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb 'Algú com tu', de la qual es van vendre 60.000 exemplars i ha estat traduïda a set idiomes.

stats