Novetat editorial
Llegim 17/12/2013

'Millenium', de Stieg Larsson, tindrà un quart lliurament

La novel·la arribarà el 2015, deu anys després que a Suècia fos publicada 'Els homes que no estimaven les dones'. El seu autor serà David Lagercrantz

1 min
Rooney Mara, en la pell de Lisbeth Salander

BarcelonaLisbeth Salander i Mikael Blomkvist, i l'univers que Stieg Larsson va crear al voltant de 'Millennium', han captivat més de 75 milions de lectors a tot el món. En espanyol se n'han venut prop de 4 milions d'exemplars a Destino, i 350.000 en català a Columna.

L'editorial sueca Norstedts ha anunciat aquest dimarts la signatura de l'acord amb David Lagercrantz, que, per iniciativa de la seva agent, Magdalena Hedlund, ha acceptat el repte d'escriure una quarta novel·la, continuació independent de la sèrie 'Millennium'.

David Lagercrantz és autor de diverses novel·les i de llibres de no-ficció. La seva obra s'ha centrat sempre en personatges extraordinaris. El 2011 va publicar 'Sóc Zlatan Ibrahimovic', llibre molt venut a Suècia i també en altres països. David viu a Södermalm, a Estocolm, al barri que milions de lectors de Larsson van aprendre a recórrer amb les novel·les de 'Millennium'. L'agost de 2015, exactament deu anys després de la publicació a Suècia d''Els homes que no estimaven les dones', es publicarà la quarta part de la sèrie 'Millennium'. A Espanya, el llibre serà publicat per Destino i Columna.

stats