Cicles literaris
Llegim 25/11/2011

La Diputació dedica el cicle literari 'Recuperem la paraula' a l'escriptor vallenc Narcís Oller

La primera sessió de les lectures de l'obra 'La febre d'or' es va fer a la capital de l'Alt Camp. És la vuitena edició del cicle, que enguany comptarà amb dos actes més, celebrats el 28 de novembre i l'1 de desembre

Acn
1 min
Un moment de la primera sessió del cicle 'Recuperem la paraula'

BarcelonaL'obra de l'escriptor vallenc Narcís Oller La febre d'or és la protagonista del cicle de lectures en veu alta Recuperem la paraula, que la Diputació de Tarragona organitza en el marc de la Tardor Literària 2011. L'antiga Biblioteca Popular de Valls ha estat el lloc escollit per acollir la primera sessió de les lectures que va anar a càrrec de representants d'entitats socials i culturals del territori. Les properes lectures es faran els dies 28 de novembre i 1 de desembre al Palau de la Diputació de Tarragona. Aquesta és la vuitena edició del cicle de lectura que organitza la Diputació per apropar a la ciutadania les grans obres de la literatura catalana universal. L'acte va estar presidit per Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, que va estar acompanyat per l'alcalde de Valls i vicepresident territorials del Camp de Tarragona de la Diputació, Albert Batet; així com per representants d'entitats de l'Alt Camp.

El cicle Recuperem la paraula va començar l'any 2004 amb l'objectiu de fomentar l'hàbit de la lectura i d'apropar als ciutadans els textos més universals de la literatura catalana. L'any passat, l'activitat es va dedicar a l'escriptor ebrenc Sebastià Juan Arbó i a la seva obra Terres de l'Ebre.

stats