Llibres
Llegim 22/08/2015

L'ARA ofereix tot un capítol del nou 'Millennium'

'El que no et mata et fa més fort' sortirà a la venda el 27 d'agost: el suplement ARA Diumenge avança aquest diumenge un capítol de la novel·la de David Lagencrantz, que ha reprès la sèrie de llibres de Stieg Larsson

Ara
1 min
Coberta del nou llibre de 'Millennium'

BarcelonaUna nit, Michael Blomkvist rep la trucada del professor Frans Balder, un eminent investigador especialitzat en intel·ligència artificial: afirma tenir informació vital per al servei d’intel·ligència nord-americà. Pel que sembla, l’ha ajudat una vella coneguda de Blomkvist, Lisbeth Salander. L’exclusiva podria representar la injecció de diners i prestigi que necessita Millennium, la revista on treballa Blomkvist. Onze anys després de la mort de l’autor de la trilogia Millennium, Stieg Larsson (1954–2004), David Lagercrantz ha assumit el repte d’escriure un quart llibre, 'El que no et mata et fa més fort', que serà publicat el 27 d’agost simultàniament en 42 països i del qual demà els lectors de l'ARA en podran tastar tot un capítol al suplement ARA diumenge.

Com en les entregues anteriors, de l'edició en català se n’ocuparà Columna i de l'edició castellana, Destino. La singular parella de protagonistes, aclamada per més de 80 milions de lectors, continua el seu periple repetint la fórmula del 'thriller' addictiu; ara, però, de la mà de Lagercrantz, que fins ara només ha firmat –i com a negre literari– la biografia de l’exjugador del Barça Zlatan Ibrahimovic, 'Sóc Zlatan'. Lagercrantz ha escrit el llibre per encàrrec d’Erland i Joakim Larsson, pare i germà de Stieg. Donaran els beneficis de la novel·la a la revista 'Expo', que lluita contra el racisme i l’extrema dreta. Eva Gabrielsson, vídua de l’escriptor, està totalment en contra del projecte.

stats