ARA Llegim
Llegim 06/11/2013

El setè Litterarum presentarà espectacles basats en l'obra de Vinyoli

Al 2014 es commemoren 100 anys del naixement del poeta, autor de llibres com 'Ara que és tard' i 'Tot és ara i res'

Efe
1 min
Joan Vinyoli

Móra d'EbreLitterarum, la fira d'espectacles literaris de Móra d'Ebre, acollirà en la seva setena edició, que se celebrarà del 30 de maig a l'1 de juny que ve, espectacles basats en l'obra de Joan Vinyoli, de qui es commemora el centenari del seu naixement.

Segons ha informat avui l'organització, la fira ha obert fins al 30 de desembre el termini d'inscripcions de projectes artístics per a la seva pròxima edició que es farà el 30, 31 de maig i 1 de juny de 2014. A més, com a novetat, es realitzarà una tasca especial de captació i recerca d'aquells espectacles que tinguin al poeta Joan Vinyoli com a eix central, ja que el 2014 se celebrarà el centenari del seu naixement.

Litterarum és una fira professional que té com a missió donar a conèixer i promocionar espectacles literaris professionals basats en la literatura en llengua catalana. Una de les missions de la fira és promoure espectacles literaris sorgits de textos literaris escrits en llengua catalana que no han estat concebuts originalment per a l'escena, en qualsevol disciplina de les arts de l'espectacle i amb un plantejament professional.

Aquest any es tornaran a tenir molt en compte els espectacles que tractin la literatura dirigits a públic familiar i que tindran la seva part destacada dins de Litterarum Petits.

La fira d'espectacles literaris està organitzada per l'Ajuntament de Móra d'Ebre i la Institució dels Lletres Catalanes (ICL), amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i la gestió professional de FUSIC, Fundació Societat i Cultura.

stats