ARA Llegim
Llegim 07/05/2014

Litterarum arriba marcada per l'any Vinyoli i la commemoració del Tricentenari

La fira del llibre de les terres de l'Ebre que se celebrarà el 30, 31 de maig i 1 de juny retrà homenatge al poeta Gerard Vergés, mort el passat Sant Jordi

Ara
1 min

BarcelonaLa setena edició del Litterarum, la fira d'espectacles literaris de Móra d'Ebre, i l'onzena de la Fira del llibre ebrenc, arriben els dies 30, 31 de maig i 1 de juny. La programació estarà marcada per l'Any Vinyoli, com ja es va avançar el novembre passat, la celebració del Tricentenari i la mort del poeta tortosí Gerard Vergés, el passat 23 d'abril, al qual se li retrà homenatge amb actes especials.

Enguany hi haurà una vintena d'espectacles de 15 companyies diferents entre els que destaca el recital historico-musical 'Victus: del mal que van fer aquells soldats', interpretat per Sílvia Bel, Carles Beltran i Llúcia Vives, i que comptarà amb la presència de l'escriptor Albert Sánchez Piñol. També hi haurà dues estrenes lligades a l'Any Vinyoli: 'Cremades d'últim grau', d'Aina Huguet, i 'Esperit de Vinyoli', amb Sílvia Comes i Sílvia Bel Fransi. La fira portarà una trentena d'escriptors que presentaran els seus darrers treballs literaris i, a la carpa de la fira, es podran trobar més d'un miler de títols d'autors de les Terres de l'Ebre.

Entre les novetats d'aquesta edició destaca la creació de paquets turístics amb l'objectiu de vincular la fira amb el turisme de les Terres de l'Ebre i la creació d'una aplicació per a mòbil que permetrà consultar els horaris i la programació de tots els espectacles literaris.

stats