NOVETAT EDITORIAL
Llegim 14/12/2011

20 relats per llegir en família

El periodista Gaspar Hernàndez i l'escriptor Jordi Llavina uneixen forces en el recull de narracions 'Contes per ser feliç', publicat a Estrella Polar

Ara
1 min
Contes per ser feliç

BarcelonaGaspar Hernàndez, conductor del programa de Catalunya Ràdio L'ofici de viure i escriptor estrenat fa un parell d'anys amb El silenci (Columna), va començar a reunir-se amb el poeta Jordi Llavina fa uns quants estius als Aiguamolls de l'Empordà. Hernàndez explica que es van trobar ni més ni menys que 20 vegades. En cadascuna d'aquestes cites el periodista exposava una situació o una petita anècdota amb vessant moral i, després, l'escriptor se n'anava al bar del poble i la transformava en un relat. Les vint narracions que van sortir d'aquestes converses han sigut publicades per Estrella Polar en el volum Contes per ser feliç.

Subtitulat amb l'acotació Històries per ajudar els més petits a viure millor, Contes per ser feliç és un compendi de relats que pretén ser un incentiu perquè els pares parlin amb els seus fills dels temes que preocupen els nens. S'hi tracten la por, la tristesa, els problemes d'autoestima i un bon grapat d'emocions més. Hernàndez sosté que el bon funcionament d'una societat requereix que les noves generacions pugin amb els fonaments ben establerts i amb valors definits. I, en temps com els que corren, aquest llibre pot ser un bon punt de suport. L'edició està salpebrada amb il·lustracions de Marc Sardà.

stats