NOVETAT EDITORIAL
Llegim 22/11/2011

L'escriptora Carme Riera recull les millors cançons de bressol catalanes

L'autora de 'Natura quasi morta' fa una àmplia selecció de textos, alguns anònims i molt antics i d'altres rabiosament actuals firmats per escriptors molt joves

Ara
1 min
Carme riera: "

BarcelonaResulta impossible precisar quin és l'origen de les cançons de bressol. Probablement van arribar a boca de les dones en el moment en què van poder articular el llenguatge. Durant segles i segles, moltes mares han cantat als seus fills per fer-los dormir, i aquestes melodies s'han transmès de generació en generació per via oral, i han sobreviscut fins als nostres dies. L'escriptora Carme Riera, que l'any passat feia el Sant Jordi amb Natura quasi morta, ha recollit les millors cançons de bressol catalanes en un sol volum, publicat per Edicions 62.

Després d'una exhaustiva cerca, l'autora de Te deix amor la mar com a penyora ha aplegat una àmplia selecció de cançons de tots els temps, des d'anònims que vénen d'antic fins a peces contemporànies escrites i degudament signades per escriptors joves. El llibre Cançons de bressol es pot adquirir amb un CD amb cançons interpretades per Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, membres del grup Samfaina de Colors.

stats