Literatura
Llegim Actualitat 25/11/2016

La nova novel·la de Paul Auster, '4 3 2 1', arribarà al setembre

Edicions 62 en publicarà la traducció catalana. Seix Barral llançarà en paral·lel la versió en castellà: serà la primera novetat de Paul Auster que no publica Anagrama

Efe
1 min
'4 3 2 1', la nova novel·la de Paul Auster

BarcelonaDesprés de publicar 'Sunset Park' fa 7 anys, Paul Auster torna amb una nova novel·la: '4 3 2 1', que sortirà a la venda el setembre del 2017. El llançament serà simultani en català, per Edicions 62, i en castellà, per Seix Barral.

L'obra narra la història d'Archibald Isaac Ferguson durant el segle XX, i imagina quatre futurs diferents fruit de les seves decisions en la ficció durant una època marcada per canvis als Estats Units, com les revoltes socials o l'assassinat de Kennedy. D'aquesta manera, '4 3 2 1' presenta quatre personatges que comparteixen ADN però per qüestions d'atzar viuen paral·lelament quatre vides completament diferents."És una de les obsessions de Paul Auster", ha explicat Seix Barral.

A finals del 2011 Seix Barral (Grup Planeta) va començar a rellançar en format butxaca l'obra del nord-americà mentre, paral·lelament, Anagrama en continuava publicant les novetats. Les memòries 'Diari d'hivern' i 'Informe de l'interior' (2013) han estat les últimes: a partir d'ara, Seix Barral en publicarà també les novetats. Les versions en català són publicades per Edicions 62 des del 2002.

stats