ARA Llegim
ARA
Barcelona

Anagrama dedica un nova col·lecció a Patricia Highsmith, una de les autores emblemàtiques de l'editorial

La col·lecció comença amb la publicació de sis de les novel·les més importants de la nord-americana a partir del 21 de gener

Patricia Highsmith Zoom

Patricia Highsmith (1921-1995), una de les escriptores més pertorbadores del segle XX, protagonitza la primera col·lecció 'Anagrama Negra' que l'editorial ha creat sota el nom Biblioteca Patricia Highsmith, i que s'inicia amb la publicació de 6 títols de l'autora, que es podran trobar a les llibreries a partir del 21 de gener.

'Extraños en un tren', 'El talento de Mr. Ripley', 'Ese dulce mal', 'El grito de la lechuza' –que va ser traduïda en català al 2012 per Ferran Ràfols i Gesa amb el títol d''El crit de l'òliba'–, 'Crímenes imaginarios' i 'El diario de Edith' són els sis imprescindibles amb què Anagrama dóna el tret de sortida a aquesta Biblioteca Patricia Highsmith, per recuperar l'obra de l'autora, que té publicats gairebé 30 títols de la nord-americana.

La narrativa addictiva i misteriosa de Highsmith ja va tenir una influència decisiva en el 'Panorama de narrativas' que l'editor Jorge Herralde va començar a preparar el 1980, i que gràcies a personatges com el seu famós Mr. Ripley l'acabaria convertint en l'autora que "s'havia de llegir".