ARA Llegim
JORDI NOPCA
Barcelona

Edicions de 1984 inaugura el seu primer segell en castellà

Entre ambos publicarà traduccions de narrativa i no-ficció i també l'edició castellana d'autors que publiquin en català a Edicions de 1984. El primer títol és 'La cuarta pared', de Sorj Chalandon

Disseny del nou segell d'Edicions de 1984 Zoom

Edicions de 1984 inaugura el proper mes de febrer el seu primer segell en castellà, Entre ambos, amb la novel·la 'La cuarta pared', de Sorj Chalandon, que acaba de publicar també en català. "Publiquem 25 novetats en català anuals des del 2009 –diu l'editor, Josep Cots–. En aquests moments hem obert una col·lecció de textos breus, 'Incís', i una altra per a la franja d'adolescents, Propera parada".

Cots s'ha decidit a tirar endavant el segell castellà per dos motius: "En la mesura que hi ha editorials en castellà que també compren els drets dels llibres en català, ens trobem cada vegada amb més problemes per adquirir-los només en català –explica–. D'altra banda, hi ha autors catalans que Edicions de 1984 ha descobert i que volem que tinguin una projecció en castellà, sobretot de cara a Espanya i a Sud-Amèrica".

A més de 'La cuarta pared', de Chalandon –que surt a la venda a principis de febrer–, l'editorial prepara la versió castellana d''El món de Joan Ferrer, de Cèsar August Jordana i l'assaig 'Entre tècnica i enigma', de Quim Español. També publicarà narrativa i assajos només en castellà. L'any 2015, Entre ambos publicarà 6 títols, i l'any vinent la xifra arribarà fins a 10.