ARA Llegim
Llegim 20/08/2012

Zygmunt Bauman, al festival de 'reggae' de Benicàssim

El pensador polonès participa avui i demà en el fòrum social del Rototom Sunsplash per oferir una conferència sobre 'el món que ens espera'

Ara
1 min
Zygmunt Bauman

BarcelonaNascut a Poznan l'any 1925, Zygmunt Bauman és autor d'una cinquantena d'assaigs, entre els quals destaquen 'Modernidad y Holocausto' (1989), 'Temps líquids: viure en una època d'incertesa' (2007) i 'Mundo consumo' (2010). La seva popularitat ha crescut tant durant els últims anys que aquest dilluns i dimarts Bauman serà a Benicàssim, on en el marc del festival de 'reggae' i cultura alternativa Rototom Sunsplash oferirà dues conferències que porten per títol 'El món que ens espera'.

Bauman acaba de publicar el seu últim llibre, 'Esto no es un diario' (2012), un conjunt de reflexions escrites entre finals del 2010 i la primavera del 2011. L'assagista i sociòleg no és gaire optimista respecte al futur: considera que un dels grans problemes de l'actualitat és el distanciament ràpid respecte al passat sense trobar perspectives de futur; és la primera vegada –es pot llegir al llibre– que tota una generació corre el risc de quedar-se del tot desprotegida.

stats