NOVETAT EDITORIAL
Llegim 07/12/2011

Vicenç Pagès Jordà prepara un 2012 molt literari

LaButxaca publica 'El llibre de l'any', un almanac literari que recull cinquanta-tres textos vinculats al calendari, obra de l'autor d''Els jugadors de whist'

Ara
1 min
Vicenç Pagès Jordà

BarcelonaL'editorial LaButxaca ja ha dut a les llibreries la guia de lectura ideal per a tots els que són propensos a perdre's davant d'una biblioteca. El gironí Vicenç Pagès Jordà ha publicat El llibre de l'any, un aplec d'articles curts en què l'autor d'obres tan aplaudides com Carta a la reina d'Anglaterra o, sobretot, Els jugadors de whist recomana uns quants volums de la literatura universal. En total, l'almanac recull cinquanta-tres entrades (una per a cada setmana del 2012) en què Pagès Jordà proposa més de cent títols imprescindibles per mirar de facilitar la feina als més indecisos.

Hi ha propostes per a les principals dates de l'any, com Carnestoltes, Setmana Santa, Tots Sants o Nadal; el calendari també contempla efemèrides, aniversaris i festes, tant les religioses com les paganes. Pagès Jordà organitza una agenda literària que no té pèrdua. I, per si hi faltava teca, l'artista Joan Mateu amaneix l'edició amb un grapat d'il·lustracions. Aprofitant la publicació d'El llibre de l'any, Mateu prepara una exposició amb els seus treballs a la Sala Municipal Fidel Aguilar (rambla de Girona). El 22 de desembre, coincidint amb la inauguració, Pagès Jordà hi presentarà el llibre.

stats