Novetat editorial
Llegim 13/11/2013

Stephen King continua 'La resplendor'

El protagonista, el fill de l'escriptor Jack Torrance, ara és un home que té problemes amb l'alcohol i sense residència fixa que viu torturat pels fantasmes d'infantesa

Efe
1 min

MadridAmb més de 50 obres publicades i 400 milions de llibres venuts, Stephen King, un dels referents més populars de la novel·la de terror, ha decidit tornar sobre la principal icona de la seva literatura, 'La Resplendor'. 'Doctor Sueño', publicat en castellà per Plaza & Janés, reprèn la història del seu protagonista 36 anys després de la primera part.

Des que va publicar 'La resplendor', la vida de Stephen King ha canviat molt; com no podria ser d'una altra manera, també la del protagonista de l'exitosa novel·la, Danny Torrance. "El protagonista de la novel·la mai m'ha marxat del cap, tenia molta curiositat per saber què se n'hauria fet, d'aquell nen. La idea de continuar el llibre em posava molt nerviós, però era un repte que em venia molt de gust", comentava l'autor d'obres com 'La dansa de la mort' o 'El talismà'.

Aquell nen que recorria en tricicle les sinistres habitacions de l'Hotel Overlook, s'ha transformat a 'Doctor sueño' en un adult que té problemes amb l'alcohol i sense residència fixa que viu torturat per les seves visions i els fantasmes de la infantesa. Però la turmentada vida de Danny tindrà el seu punt d'inflexió quan li arribi la visió d'Abra Stone, una nena perseguida per una tribu d'éssers paranormals que s'alimenta de nens que, igual que Abra, posseeixen aquest do.

stats