ARA Llegim
Llegim 06/07/2012

Les millors revistes culturals en català, a l'ARA Llegim de dissabte

La crisi i les retallades no han acabat amb unes quantes de les capçaleres històriques de les revistes de cultura en català. L'Avenç, L'Espill, Serra d'Or i Reduccions resisteixen, acompanyades de publicacions més recents com Mirmanda i Portella

Ara
1 min
Coberta de 'L'espill'

BarcelonaTenen prestigi, però són poc conegudes pel gran públic. Compten amb un públic fidel de subscriptors, però necessiten ampliar horitzons, en bona part degut a les retallades pel que fa a les ajudes institucionals. L'ARA Llegim de dissabte observa unes quantes de les publicacions culturals en català amb més història, al mateix temps que s'apropa a algunes de les publicacions més recents, cas de Mirmanda i Portella.

L'entrevista de la setmana serà amb l'assagista Alberto Manguel, un dels grans defensors de la lectura, gràcies a llibres com 'El sueño del rey rojo' i 'Una historia de la lectura'. A més de comptar amb les opinions d'Ignasi Aragay, d'Eva Piquer i 'El secret' de Cristian Segura -dedicat a Alison Bechdel, autora de 'Fun home'–, hi haurà ressenyes de l'últim llibre de Tony Judt, 'Pensar el segle XX', de 'Tu i jo', de Niccolò Ammaniti, 'Limassol', de Yishai Sarid i de l'epistolari entre Jordi Arbonès i Albert Manent.

stats