Premis literaris
Llegim 10/04/2012

Susanna Rafart i Ana Maria Moix, premiades a Cadaqués

Rafart ha sigut guardonada amb el premi Rosa Leveroni pel poemari inèdit 'La llum constant'. La trajectòria literària de Moix ha sigut reconeguda amb el premi Cadaqués a Quima Jaume

Ara
1 min

BarcelonaEl 25è premi de poesia Rosa Leveroni, a obra inèdita, ha sigut atorgat a la poeta Susanna Rafart, pel seu recull 'La llum constant', que serà publicat per l'editorial Proa. La rica trajectòria literària de la poeta compta ja amb diversos premis, tant per la seva obra narrativa com per la poètica, entre ells el prestigiós Carles Riba. L'obra de Rafart ha sigut traduïda a diverses llengües com l'anglès, l'italià, el búlgar i el francès. La poeta és una de les autores convidades al Saló del Llibre del Canadà.

L'escriptora Ana Maria Moix ha guanyat el premi Cadaqués a Quima Jaume de reconeixement a la seva trajectòria literària, que inclou novel·les, contes, poesies i assaigs escrits en llengua castellana. L'escriptora Rosa Regàs glossarà la personalitat de Moix, la seva obra literària i el seu compromís polític en l'acte de lliurament dels premis literaris de Cadaqués el proper 28 d'abril a les 12 h.

Noves tecnologies

El Cadaqués a Carles Rahola premia per primera vegada les noves tecnologies, en aquest cas el Twitter, les piulades 'Postals-de-la-nostàlgia-des-de-Cadaqués', de Joan Carreras (janquim), 'ex aequo' amb el reportatge periodístic 'Me enamoré de Cadaqués', publicat al diari 'El Sol de México', per la corresponsal d'aquest diari a Amsterdam, Maria Esther Estrada.

stats