Sant Jordi 2012
Llegim 12/04/2012

El Grup 62 proposa un joc: qui s'atreveix a acabar un conte de Pere Calders?

L'editorial llança un repte als lectors caldersians. Posar punt i final –en 140 caràcters i a través de Twitter– a una de les narracions de l'autor de 'Cròniques de la veritat oculta'

Ara
1 min

BarcelonaEl Grup 62 proposa, a través d'un vídeo que reciten els seus escriptors, un repte als lectors: acabar el conte de Pere Calders 'Per si algú m'escolta'. El conte comença així: "Un dia, només per provar què passava, amb un esperit arrauxat d'aventura, vaig travessar un carrer amb el semàfor en vermell. No ho aconsellaria pas a ningú! No tan sols em van atropellar dos vehicles alhora, sinó que vaig haver d'aguantar uns insults d'aquells que deixen tota la família en entredit. Ara, amb la lliçó apresa...".

Els lectors poden acabar el text amb un missatge de 140 caracters a través de Twitter amb el hashtag #elfinalperfecte. Només cal entrar a www.elfinalperfecte.cat per veure les bases del joc. El jurat que decidirà el guanyador –que es pot emportar un iPad, un any de lectura i un lot de llibres del Grup 62– està format per Sebastià Alzamora, Xavier Bosch, David Escamilla, Empar Moliner, Imma Monsó, Rafel Nadal i Jordi Pujol. El 20 d'abril se sabran els guanyadors.

stats