Llegim 15/01/2015

La web de Haruki Murakami per comunicar-se amb els seus lectors ja està en funcionament

Els seguidors de l'autor de 'Kafka a la platja' hi poden enviar preguntes i consultes fins al 31 de gener i l'escriptor les respondrà fins al març

Efe
1 min
Captura de la web que Haruki Murakami es comunica amb els lectors / ARA

TòquioEl portal que l'escriptor japonès Haruki Murakami ha engegat per comunicar-se amb els seus lectors, 'L'espai del senyor Murakami', ja està en funcionament. Els seguidors de l'autor hi poden enviar preguntes i consultes i l'escriptor les respondrà fins al març, segons va explicar l'editorial Shinchosha.

La web està encapçalada per un retrat de l'autor acompanyat per un gat –el seu animal preferit– i un os formiguer. A més de consultes, Murakami va explicar que la web li sembla un bon espai perquè els lectors també li facin arribar els seus relats. En el primer comentari que hi va penjar, l'autor va afirmar que li venia de gust aquesta aventura, que considera un "festival de gratitud i d'intercanvi de missatges", però també va demanar comprensió als lectors que no rebin una resposta: "només tinc un cos, no puc contestar tots els missatges".

L'autor de la novel·la '1Q84' va tenir una web oficial entre el 1996 i el 1999, a través de la qual va mantenir correspondència amb els seus lectors. Aquestes cartes van ser recollides al llibre 'Así es, preguntémosle al señor Murakami'.

stats