ARA Llegim
Llegim 05/10/2012

L'obra de Georges Simenon, recuperada per Quaderns Crema i Acantilado, a l'ARA Llegim

Aquest dissabte, entrevistes amb el fill de l'escriptor belga, John Simenon, i l'editor de Quaderns Crema i Acantilado, Jaume Vallcorba. Ressenya sobre 'Joseph Anton', memòries de Salman Rushdie i la biografia més ambiciosa sobre Walter Benjamin

Ara
1 min
L'escriptor Georges Simenon

BarcelonaGeorges Simenon és un dels escriptors en llengua francesa més venuts del segle XX –més de 550 milions d'exemplars– i un dels grans valors de la novel·la negra. Creador del comissari Maigret, però també d'un nombre impressionant de novel·les d'una profunditat psicològica significativa, el valor de l'autor belga és reivindicat per Quaderns Crema i Acantilado, que comencen a recuperar la seva obra amb novel·les com 'El gat' i 'Pietr, el Letón'. Aquest dissabte, l'Ara Llegim entrevista el fill de l'escriptor belga, John Simenon, i l'editor de Quaderns Crema i Acantilado, Jaume Vallcorba.

A més, hi haurà ressenyes sobre les memòries de Salman Rushdie, l'últim experiment novel·lístic de Luis Goytisolo, la biografia més ambiciosa de Walter Benjamin i una entrevista amb un dels autors més venuts de les lletres alemanyes actuals, David Safier.

stats