Obituari
Llegim 21/06/2012

Comiat multitudinari a Emili Teixidor

La cerimònia s'ha fet aquesta tarda a l'església de Sant Pere de Roda de Ter i ha comptat amb les paraules de Ricard Torrents i la veu de Nina, que ha cantat dues cançons de Lluís Llach

Ara / Efe
1 min
L'últim adéu a Emili Teixidor

Roda de TerSi el novembre de l’any 2003 centenars d’habitants de Roda de Ter acomiadaven el poeta Miquel Martí i Pol, una altra xifra multitudinària s'ha reunit aquesta tarda a l’església de Sant Pere per dir adéu a l’escriptor, pedagog i mestre Emili Teixidor.

La cerimònia ha començat a les quatre. Després de les paraules de Ricard Torrents, exrector de la Universitat de Vic, Nina ha cantat dues cançons de Lluís Llach, entre les quals hi havia 'Núvol blanc'. A més de familiars com el seu germà gran, Josep, els nebots Rossend, Jaume i Imma i el seu secretari i amic Lluís Fernández, a la cerimònia hi han assistit centenars de veïns, amistats i antics alumnes de l’escola Betània-Patmos, que Teixidor va fundar i dirigir durant anys. També hi han estat presents la vicepresidenta del govern català, Joana Ortega, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, la directora editorial de Grup 62, Ester Pujol, i l’actor Jordi Bosch.

stats