ARA Llegim
Llegim 18/02/2014

Carmen Balcells rep, emocionada, el premi 'El Ojo Crítico'

L'agent literària ha destacat que la cultura "és qualsevol acte de l'individu, del matí al vespre", i que funciona amb autonomia, "facin el que facin els governs"

Efe
1 min
Carmen Balcells

Madrid"Dono les gràcies amb la sinceritat més gran, perquè aquest premi és un canvi definitiu en la meva vida, deixaré de treballar per viure, tot el que visqui serà per conèixer". Així d'agraïda ha rebut avui Carmen Balcells el premi especial d'"El Ojo Crítico" per la seva labor editorial. "Vinc a rebre el premi amb la Carmen real i inventada", amb aquestes paraules ha acabat la seva intervenció després de rebre el guardó de mans del secretari d'estat de Cultura, José María Lassalle, que ha destacat de Balcells que sigui "capaç de sentir la cultura a través d'altres".

L'agent literària catalana ha afirmat que per ella la cultura és "qualsevol acte de l'individu, del matí al vespre". "Aquesta cosa que es diu cultura, que sembla vinculada a la lectura, al pensament o a l'art, funciona amb autonomia, facin el que facin els governs, perquè els artistes són els que fan aquest món, i els ciutadans corrents són i som els que l'apreciem i, fins i tot, els que decidim quins són els grans i quins no ho són", ha dit.

stats