Novetat editorial
Llegim 02/01/2012

'El Llibre de Fortuna i Prudència', traduït a l'anglès

Editorial Barcino, en coedició amb Tamesis Books, ha publicat un dels llibres més coneguts de l'escriptor barceloní Bernat Metge, amb traducció i introducció a càrrec de David Barnett

Ara
1 min
Coberta de 'Book of Fortune and Prudence'

BARCELONAEl Llibre de Fortuna i Prudència és una de les primeres i més conegudes obres de Bernat Metge. Escrita l'any 1381 en vers, hi narra el viatge de Bernat, alter ego de l'autor, a una illa en la qual s'entrevista amb les al·legories de la Fortuna i la Prudència. Traduïda per primera vegada en anglès per David Barnett, el llibre és d'una gran vigència gràcies a la sàtira mordaç que Metge fa a la banca medieval, sota el rerefons de la fallida de diversos bancs barcelonins a causa d'una gran crisi internacional.

Book of Fortune and Prudence s'afegeix als cinc que Editorial Barcino ha publiat juntament amb Tamesis Books: Ausiàs March: verse translations of thirty poems, The Catalan Expedition to the East, Francesc Eiximenis: an Anthology, The Book of Sent Soví. Medieval recipes from Catalonia i Ramon Llull: a Contemporary Life.

stats