Novetat editorial
Llegim 21/11/2014

Pérez-Reverte: "Cap ésser humà val tant com un bon gos"

L'escriptor madrileny acaba de publicar 'Perros e hijos de perra', un recull d'articles sobre la seva relació amb el món caní

Efe
1 min
Arturo Pérez-Reverte

MadridArturo Pérez Reverte ha tingut al llarg de la seva vida cinc gossos, i si alguna cosa ha après d'ells, i dels gossos dels altres, és que "cap ésser humà val tant com un bon gos". Diu: "Quan desapareix un gos noble i valent, el món es torna més fosc. Més trist i més brut".

'Perros e hijos de perra' és una antologia d'articles escrits entre 1993 i 2014 i que tenen els gossos com a protagonistes principals o secundaris. És una exquisidesa bibliogràfica de tot just 150 pàgines, il·lustrada pel pintor Augusto Ferrer i editada per Alfaguara.

En tots els seus articles l'escriptor no escatima elogis i afecte cap als fidels companys de viatge de l'ésser humà, amb els quals ha conviscut durant la meitat de la vida. L'han ajudat a entendre paraules com "amor, desinterès i lleialtat", poc freqüents, segons destaca, "entre els humans, almenys les dues últimes, i per descomptat tampoc la primera".

stats